3.4.07

The Magnolia flower

[ Nikon D50 ]

3 comments:

Лидија said...

ммм магнолија :)

Gjole said...

ммм најубавото цвеќе! :-)

|abraXas| said...

што се разбирате вие од цвеќиња....гербер е најбоље! :D