4.3.07

A house by the lake


Оваа куќарка е една од поинтересните работи кои можат да се видат во градскиот парк во Скопје ( ако не сте ја виделе до сега, прошетајте малку покрај езерцата - сигурно ќе ја приметите ;-) )

[ Olympus C 730 UZ ]