6.4.06

The Prodigy - Live in Skopje (2005)


...кога паѓа на тема муабет за музика -- конкретно за концерти -- скоро на сите што ги знам им кажувам за концертот на The Prodigy
Ова е слика од концертот која ни самиот не знам како успеав да ја сликам - бидејќи скокав на целиот концерт :-)) - како и сите што беа таму; p.s. деновиве очекувајте и видео клип од концертот... update: клипот веќе стигна -
тука

(...if i want to tell about some nice things that happened to my home city - Skopje, in recent years - than i have to tell you about the concert of the british band The Prodigyp.s. in the next days expect a very nice video-clip from the concert...)

update: the video-clip is already here