6.4.06

The Prodigy - Live in Skopje (2005)


...кога паѓа на тема муабет за музика -- конкретно за концерти -- скоро на сите што ги знам им кажувам за концертот на The Prodigy
Ова е слика од концертот која ни самиот не знам како успеав да ја сликам - бидејќи скокав на целиот концерт :-)) - како и сите што беа таму; p.s. деновиве очекувајте и видео клип од концертот... update: клипот веќе стигна -
тука

(...if i want to tell about some nice things that happened to my home city - Skopje, in recent years - than i have to tell you about the concert of the british band The Prodigyp.s. in the next days expect a very nice video-clip from the concert...)

update: the video-clip is already here

6 comments:

dexter said...

Добро клипче! А и сликата е многу јака, малку заматена, ово-оно разбираш... :)

gjole said...

Мене лично, баш и заради тоа што е зматена ми е фраерска сликата..

Да не беше на концертот случајно??

dexter said...

Не, не бев на концертот. Не ги слушам Prodigy, освен Smack My Bicth Up. :)

Cvanc said...

Gjole ja prvpat sum na ovaa stranica.Ja bev na Koncertot i toa samo na 2 metri od Keith Flint(onoj so cetkite). I vo pravo si.Toa bese najdobriot koncert sto nekogas i se ima sluceno na Makedonija.a moze i si me videl ako si gledal urban klub na mtv me snimaa bez so zuta jakna.za klipcevo svaka ti cas

Anonymous said...

lele kolku se zakon tie prodigy

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.