4.8.06

Татко и Син [ Father and Son ]4 comments:

witcH said...

Odlichni fotografii :)

gjole said...

Благодарам! :-)

evelyn said...

првата и четвртата се страва..
ме воодушевија :)

gjole said...

може ќе ти звучи смешно - ама и на мене тие ми се омилени од серијава.
Другите се само за да ја докажат приказната - не се нешо посебно...